Lär oss att be

Jesus vandrade med lärjungarna under ca tre år på jorden. Under den här tiden frågade lärjungarna inte hur man startar församlingar, hur man tränar lärjungar, hur man predikar eller hur man evangeliserar. Det de frågade Jesus var om han kunde lära dem att be (Luk 11). De vandrade med Jesus och verkade ha insett att bönen var nyckeln till Jesus tjänst. 

 

24-7 är kända för en modell, och på ett sätt är det inte konstigt. Vi är till viss del också en modell. Som namnet antyder så ber man 24h i 7 dagar och har därmed bett dygnet runt i en vecka. Därefter tar modellen dock slut. Det är inget unikt med 24-7, stora delar av företagsvärlden använder det. Vår längtan är att hjälpa människor att komma i kontakt med Jesus. Vi tror inte att det finns bättre eller sämre sätt. Vi tror på mångfald och vill vara en resurs där kyrkans fulla skatt av uttryck får inspirera och utmana. 

 

Vi kommer gärna och inspirerar er om ni önskar. Det kan vara att dela vittnesbörd i en gudstjänst eller ungdomsgrupp, en predikan om bön eller träning/workshop kring bön på olika sätt. Vi är alltifrån teologer till förkunnare, lovsångsledare till konstnärer. Vissa av oss arbetar i kyrkans medan andra jobbar med de mest vanliga och ovanliga jobben. Gemensamt har vi alla en längtan efter att få ett möte med Den Levande Gudens son Jesus Kristus. 

 

Vill du registrera ett bönerum – gå in på länken för att registrera ditt bönerum. Där finner du även massa bra resurser. På sikt jobbar vi på att översätta dessa till svenska.

 

https://www.24-7prayer.com/prayerrooms

 

Manual

Här finner du vår egen guide till hur man gör en lyckad bönevecka som pdf:

 

The Prayer course

The Prayer Course togs fram i ett samarbete mellan 24-7 och Alpha. Den går igenom bönen Vår Fader i sex videoavsnitt. Sen finns det ett material för frågor för ledaren. Perfekt att använda i församlingen.

 

https://sites.google.com/view/bonekursen/registrera-bönekursen

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now